Online boodschappen voor ouderen in Gorinchem

 

De online supermarkt, is dat een uitkomst voor ouderen? Steeds meer senioren ontdekken het gemakt van online boodschappen doen. Waarom? Het wekelijkse bezoekje aan de plaatselijke supermarkt is voor ouderen niet altijd meer vanzelfsprekend. Veel kleine supers sluiten de deuren. En wanneer er nog wel een supermarkt in de buurt is gevestigd, is het winkelen ook niet gemakkelijk. Zware deuren, grote verpakkingen, zware tassen en bij de kassa moet alles snel afgerekend worden.

 

Een oplossing is online boodschappen doen. Bij de online supermarkt kunnen ouderen in alle rust de boodschappen selecteren die ze nodig hebben. De hele bestelling wordt vervolgens - op een zelfgekozen moment - afgeleverd. Veel bezorgdiensten bezorgen tot in de keuken! Dat betekent niet langer sjouwen en slepen met zware boodschappentassen.

 

Maar welke supermarkten bezorgen er nu in Gorinchem? Boodschappenspot.nl vergelijkt online supers en kwam met het volgende overzicht. Goed nieuws voor senioren woonachtig in Gorinchem. Liefst 4 supermarkten komen de boodschappen hier bezorgen: Albert Heijn, PLUS, Coop en de Spar.

 

Albert Heijn

Albert Heijn is de meest bekende online supermarkt van Nederland. AH biedt een ruim assortiment, alle bekende merken en een ruime keuze uit bezorgmomenten. De boodschappen afhalen is niet mogelijk in Gorinchem.

Bestellen op AH.nl

Minimum bestelbedrag: € 70,00

Bezorgkosten: vanaf € 3,95

Pick-up point: niet mogelijk.

 

PLUS Jan Sterk

Online bestellen bij PLUS Jan Sterk is nu ook mogelijk. Het assortiment is hier nog wat kleiner dan bij AH. Bij PLUS is het ook mogelijk om de boodschappen af te halen. Dit kan gewoon bij de winkel (Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein 37).

Bestellen op PLUS.nl

Minimum bestelbedrag: € 25,00

Bezorgkosten: € 6,00

Pick-up point: € 2,50

 

Coop in Nieuwendijk

De Coop in Nieuwendijk bezorgt helaas nog niet. Toch kunnen inwoners van Gorinchem wel online bestellen op Coop.nl. Hierbij is het belangrijk om Coop Nieuwendijk (Rijksweg 118) te kiezen. Deze bezorgt namelijk wel in Gorinchem. Ook afhalen is daar mogelijk.

Bestellen op Coop.nl

Minimum bestelbedrag: € 40,00

Bezorgkosten: € 4,95

Pick-up point: vanaf € 2,99

 

SPAR City Store Gorinchem

Spar lanceerde onlangs een gloednieuwe webwinkel. Ouderen kunnen hier erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk de boodschappen online bestellen. Wie vóór 10 uur bestelt, kan de boodschappen dezelfde dag al laten bezorgen. Daarnaast worden er geen bezorgkosten gerekend bij bestellingen vanaf € 50,00.

Bestellen op Spar.nl

Minimum bestelbedrag: geen

Bezorgkosten: € 4,95 (gratis bij besteding vanaf € 50,00)

Pick-up point: gratis

 

Kant-en- klaar maaltijd aan huis?

Naast online boodschappen doen, zien we dat ook steeds meer ouderen gebruik maken van een maaltijdenservice. Steeds vaker laten senioren koelverse maaltijden bezorgen die zij zelf alleen nog maar in de magnetron hoeven op te warmen. Via maaltijdservice-vergelijker Maaltijdbutler.nl vergelijken ouderen eenvoudig de aanbieders in eigen regio.

 

Plakt u deze links ook eens in uw browser:

 

https://www.boodschappenspot.nl

https://maaltijdbutler.nl